En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Fiskgratäng lax med spenat-limesås - Coop (4/5)  (läst 5371 gånger)

Andreas

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 6582
    • Visa profil
    • Matforum
Ja vad säger man, detta ser väl ganska hyfsat ut även om mitt mikroresultat inte är lika snyggt brungräddat som exemplaret på förpackningen. Sen ser det förstås bra trevligare ut om man likt förpackningsbilden lyfter över gratängen på en tallrik, men jag undrar just ifall det skulle vara möjligt att göra det på ett sånt sätt att den inte faller sönder i bitar.

Mosen är god och så även spenatsåsen och där är även bra med lax, 101 gram ska det vara och det stämmer säkert. Jag undrar om detta faktiskt inte är den bästa fiskrätt jag provat.

Men tyvärr innehåller den ganska många E-nummer, har dumt nog bara kvar en flik av förpackningen med ungefär halva innehållsförteckningen och där ser jag 5-6 stycken... skulle därför knappast köpa denna produkt igen.

¤ Uteende: 3/5
¤ Konsistens: 4/5
¤ Smak: 4/5
¤ Helhetsbetyg: 4/5
Den som inte frågar får inga svar.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Segt som?:
Stockholm i mitt hjärta, en blandning av sött och?:

- Annonser -