En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Fiskgratäng dillsås - Coop (4/5)  (läst 5557 gånger)

Andreas

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 6582
    • Visa profil
    • Matforum
Fiskgratäng dillsås - Coop (4/5)
« skrivet: 2008-04-28 12:19 »
Titta här, snyggt spritsat och trevligt gräddat mos, tänk att det kan skilja så mellan mosfärgen hos denna rätt och i "Fiskgratäng lax med spenat-limesås" http://matforum.nu/index.php?topic=1590.0, de tillverkas väl ändå på samma ställe?

Moset är aningens grynigt men både mos och den dillsås smakar gott (försöker mig på lite tysk ordföljd här), fisken är helt OK fast AP rent generellt är kanske inte den mest smakfulla av fiskar. Dock är det inte alls dumt att fisken är MSC-certifierad. Och totalintrycket är faktiskt ovanligt gott!

Skulle jag då köpa den igen? Nej, innehållsförteckningen sätter P för detta, rätten innehåller tre sorters emulgeringsmedel, tre sorters antioxidationsmedel, surhetsreglerande medel samt glutamat. Och vad ända in i Norrköping är pepparextrakt för något, är kooperationen så snåla att vanlig peppar är för dyrt?

¤ Uteende: 4/5
¤ Konsistens: 4/5
¤ Smak: 4/5
¤ Helhetsbetyg: 4/5
Den som inte frågar får inga svar.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Stockholm i mitt hjärta, en blandning av sött och?:
Allting har en ände, men vad har två?:

- Annonser -