En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Grön sparris  (läst 2789 gånger)

bryggens

  • Kallskänka
  • ****
  • Antal inlägg: 440
    • Visa profil
Grön sparris
« skrivet: 2008-05-09 19:06 »
Hur är det, ska man skala färsk grön sparris?

jelvis

  • Kallskänka
  • ****
  • Antal inlägg: 363
    • Visa profil
SV: Grön sparris
« Svar #1 skrivet: 2008-05-09 19:18 »
Behövs oftast inte. Skalar gör man väl bara när de börjar bli träiga.

Catarina

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 19
    • Visa profil
SV: Grön sparris
« Svar #2 skrivet: 2008-08-05 00:32 »
På dom lite grövre sparrisarna brukar jag skala bort det nedersta, på de späda behövs det inte, Har två plantor i landet men har satt lite nya småplantor nu, det är ju så gott med sparris.

snurresprätt

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 6
    • Visa profil
    • Min blogg Matgalen
SV: Grön sparris
« Svar #3 skrivet: 2008-08-09 16:53 »
Oftast brukar jag köra antingen eller, späda skalas ej men träiga gamla (som man egentligen inte en s borde ha köpt brukar jag skal men då alltid hela stjälken det tycker jag oftast blir snyggast.

Mvh Fred

ttt

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:
Write pancake in Swedish!:

- Annonser -