En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Allt om majonäs (finns det restaurangmajonäs?)  (läst 2588 gånger)

annamaria

  • Köksmästare
  • *******
  • Antal inlägg: 2076
    • Visa profil
Vilken härlig bild!

Jag skulle vilja fråga en helt annan sak:  Är det någon som kan förklara restaurangmajonnäs för mig?? Finns det? När jag har ätit aioli ute på restarang så är den är vitare och mildare än vanlig majo. Mycket godare. Varför finns den då inte i affären? Den aiolin var inte hemgjord om någon undrar, det känner man. Hur är det egentligen? jag kanske skulle gjort en egen tråd till detta men nu blev det här i stället.

Pingst-kram på er alla!!

[Edit: Andreas klippte ut detta inlägg från "Prata om vad-som-helst-tråden" då det är en relevant matfråga och som sådan ska ligga under rätt rubrik och i rätt avdelning.]
« Senast ändrad: 2008-05-11 14:40 av Andreas »

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

- Annonser -