En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Rosenblad  (läst 3515 gånger)

Sozzi

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 7
    • Visa profil
Rosenblad
« skrivet: 2008-07-22 22:06 »
Jag såg i ett recept åp cupcakes där de penslade rosenblad med äggvita och sen hade på strösocker.

Jag har rosor i trädgården som tappar massa blad så jag tänkte ta rätt på dem. Kan man förvara dem i tex kylen så de står sig länge eller är det bara en färskvara?
Går det att äta dem man tar från trädgården?

Anne

  • Mästerkock
  • ******
  • Antal inlägg: 1083
    • Visa profil
    • Anne's Food
SV: Rosenblad
« Svar #1 skrivet: 2008-07-23 09:15 »
De går bra att äta! Skölj dem noga, och sen torkar du dem. Förvara i tät burk :)
Anne's Food - min matblogg

Catarina

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 19
    • Visa profil
SV: Rosenblad
« Svar #2 skrivet: 2008-08-05 00:33 »
Jag gör saft av dem, även med syrenen på samma vis som fläder, grymt gott

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

- Annonser -