En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Kycklingfilé i ungnen  (läst 2902 gånger)

MissBunny

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 1
    • Visa profil
Kycklingfilé i ungnen
« skrivet: 2008-07-23 17:48 »
Tänkte precis slänga in filérna i ungnen då jag märkte att jag har inte mkt matlagningsgrädde kvar:( Nån som har nåt tips hur jag kan göra istället. Kan jag blanda ut grädden med vatten?

kryddburken

  • Kock
  • *****
  • Antal inlägg: 976
  • Li - Kryddburken
    • Visa profil
    • Kryddburken - matblogg
SV: Kycklingfilé i ungnen
« Svar #1 skrivet: 2008-07-23 20:08 »
Hej Miss Bunny & välkommen till forumet!
Mitt svar till din fråga kommer säkerligen alldeles för sent men en god buljong går bra att låta den steka i tillsammans med pyttelite grädde, eller ett hav av olika grönsaker runtom kycklingfileérna som saftar av sig!

Berätta gärna hur du gjorde och vad resultatet blev!


bjerkenlov

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 13
    • Visa profil
SV: Kycklingfilé i ungnen
« Svar #2 skrivet: 2008-08-01 22:27 »
Matlagningsgrädde, buljong ???
Smörjer bara in mina med kryddor, ner med dom i en form och in i ugnen.
Blir hur saftiga och goda som helst!


annamaria

  • Köksmästare
  • *******
  • Antal inlägg: 2076
    • Visa profil
SV: Kycklingfilé i ungnen
« Svar #3 skrivet: 2008-08-02 10:09 »
Jag gör som bjerkenlov och sen örtmarinerar dem. Recept finns här: http://matforum.nu/index.php?topic=83.msg18537#msg18537

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:
Write pancake in Swedish!:

- Annonser -