En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Dillstjälkar  (läst 4206 gånger)

bryggens

  • Kallskänka
  • ****
  • Antal inlägg: 440
    • Visa profil
Dillstjälkar
« skrivet: 2008-08-24 15:17 »
Jag har nyss repat av dill för infrysning, då började jag fundera över stjälkarna.
Har någon använt stjälkarna till något?
Skulle man kunna lägga i några bitar i maten för att få dillsmak eller?
Om man torkar dessa skulle man då kuna pulvrisera och använda som strökrydda?

ena

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 468
    • Visa profil
    • enas mattankar
SV: Dillstjälkar
« Svar #1 skrivet: 2008-08-24 15:22 »
jag skulle prova med att torka dem i grovt salt och sedan mixa allt till ett dillsalt...

annars kan man ju frysa dem och ha till fisk och potatiskokning... :)
man kan prova allt -minst en gång!!;)

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:

- Annonser -