En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Chicken Tajine - Dafgård (3/5)  (läst 3609 gånger)

Andreas

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 6582
    • Visa profil
    • Matforum
Chicken Tajine - Dafgård (3/5)
« skrivet: 2008-11-06 12:53 »
Bitar av kycklingfilé i spännande aprikossås, couscous med paprika

Nä färgerna är för trista för att detta någonsin ska kunna se bra ut hur man än lägger upp det. Dessutom ser de nakna kycklingbitarna väldigt torrtorftiga ut.

Couscousen smakar helt OK. Såsen blev ej genomvarm efter på förpackningen angiven tid i mikron, men den är rätt fyllig och smakar rätt gott av aprikos även om jag inte är nåt större fruktimatenfan. De nakna osåsade kycklingbitarna är precis som de ser ut lite torrsega och smakar inte helt fräscht. De kycklingbitar som ligger i såsen är inte lika torra och smakar bättre (eller så döljs helt enkelt den något ofräscha smaken av såsen). Sammantaget trots allt ganska OK som nödproviant. (Visst är OK ett trist ord i matsammanhang.)

¤ Utseende 2/5
¤ Konsistens 3/5
¤ Smak 3/5
¤ Helhetsbetyg 3/5
Den som inte frågar får inga svar.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Stockholm i mitt hjärta, en blandning av sött och?:
Bra vad reder sig själv:

- Annonser -