En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Anne's blondies  (läst 3930 gånger)

Lillasystern

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 5
    • Visa profil
Anne's blondies
« skrivet: 2008-12-22 00:12 »
Har ni smakat?! De är alldeles underbara  :o
Mina blev kanske inte så vackra men de smakar alldeles gudomligt. De är också oerhört lätta att göra, snabbt går det! BAKA BAKA BAKA!! ;D


Receptet:
http://annesmat.blogspot.com/2008/03/en-skls-blondies.html

Anne

  • Mästerkock
  • ******
  • Antal inlägg: 1083
    • Visa profil
    • Anne's Food
SV: Anne's blondies
« Svar #1 skrivet: 2008-12-26 17:08 »
Vad kul att du gillade dem :) Ja, de är väldigt populära varje gång jag gör dem också, och de är så himla snabbgjorda :)
Anne's Food - min matblogg

Filippa

  • Kallskänka
  • ****
  • Antal inlägg: 383
    • Visa profil
SV: Anne's blondies
« Svar #2 skrivet: 2009-05-08 09:53 »
Jag provade dessa i förrgår, lätta att baka och jag kan berätta att det funkar även i rund form ( när man upptäcker att man glömt köpa ny fyrkantig form...). Först var jag inte övertygad. Tyckte mest de var smuliga men efter att de fått "vila" i nästan ett dygn var de superduper goa !

Hurra för Anne ! (igen) för det var ju inte första receptet som var bra..så jag förstår inte varför jag tvivlade ?

Anne

  • Mästerkock
  • ******
  • Antal inlägg: 1083
    • Visa profil
    • Anne's Food
SV: Anne's blondies
« Svar #3 skrivet: 2009-05-08 10:53 »
:) Kul att höra! Och jag blir alltid lika glad att bli påmind om dem, det var ett tag sen nu men jag kanske skulle göra en laddning och lägga i frysen...
Anne's Food - min matblogg

Mickan

  • Mästerkock
  • ******
  • Antal inlägg: 1532
    • Visa profil
SV: Anne's blondies
« Svar #4 skrivet: 2009-05-22 17:39 »
Jag gjorde dubbel sats idag. Mitt farin var slut så jag tog vanligt socker. Blandade i skal av en apelsin och en citron samt saft av en halva av varje. Ökade mjölet med en halv deciliter. Riktigt blonda blev dom! Gott  :D
Video meliora proboque deteriora sequor

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:

- Annonser -