En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Egen sandwich  (läst 2964 gånger)

Emma

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 32
    • Visa profil
    • Newbiecooking
Egen sandwich
« skrivet: 2009-04-21 21:32 »
Jag skulle vilja göra egna sandwich glassar men vet inte riktig vad jag kan använda som själva kexet? Helst av allt vill jag inte ha sockerkaka, det känns för tunnt och luftigt. Någon som har ett förslag?

Anne

  • Mästerkock
  • ******
  • Antal inlägg: 1083
    • Visa profil
    • Anne's Food
SV: Egen sandwich
« Svar #1 skrivet: 2009-04-22 07:13 »
Det finns massor av kakor som passar bra som bottnar, t.ex. jordnötssmörskakor eller chocolate chip. De bör vara mjuka och sega snarare än krispiga.
Anne's Food - min matblogg

Emma

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 32
    • Visa profil
    • Newbiecooking
SV: Egen sandwich
« Svar #2 skrivet: 2009-04-22 09:39 »
Tack! Det har jag inte ens tänkt på, det blir nästan som B&J senaste. Jag har mest haft GB:s i huvudet när jag funderat, tack än en gång!

Mickan

  • Mästerkock
  • ******
  • Antal inlägg: 1532
    • Visa profil
SV: Egen sandwich
« Svar #3 skrivet: 2009-04-23 18:20 »
Mandelflarn fick jag hos bästa kompisen när jag var liten. Smaskens!
Video meliora proboque deteriora sequor

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Write pancake in Swedish!:

- Annonser -