En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Chilisås - Gnarly garlic – The Cheech  (läst 2571 gånger)

Andreas

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 6582
    • Visa profil
    • Matforum
Chilisås - Gnarly garlic – The Cheech
« skrivet: 2009-04-27 17:04 »
The Cheech gnarly garlic är den tredje sås från http://www.extremechili.se jag provat tillsammans med Urban. Tillverkare är http://www.thecheech.com och tillverkningsland Costa ria. På innehållsförteckningen nämns bara en chilisort, chipotle (10-50k scoville).

Färgen är ljusorange, doften frisk och syrlig och konsistensen relativt tjockflytande. Smaken är ganska tunn och domineras av lime, chili och vitlök. Av att såsen innehåller morötter märks inte mycket. Chilihettan ligger runt 3/10.

Det man får ut av The Cheech gnarly garlic när man häller den på mat är inte helt överraskande en lite småstark limevitlökstopp, det skulle säkert kunna passa bra till fisk eller kanske i en salladsdressing?

Betyg 3/5.
Den som inte frågar får inga svar.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Stockholm i mitt hjärta, en blandning av sött och?:
Allting har en ände, men vad har två?:

- Annonser -