En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Frysa om kött?  (läst 3337 gånger)

marisan

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 34
    • Visa profil
Frysa om kött?
« skrivet: 2009-05-24 13:55 »
Hej på er,
i helgen tog vi ut rådjur, vildsvin och Linderödsgris från frysen och gjorde korv. Roligt att göra något av de där bitarna som vi annars inte riktigt vet vad vi ska ha till. Det blev mycket korv och en del åkte in i frysen igen, råa. Är det OK att göra så eller skulle vi ha tillagat dem innan? Köttet var inte kylt hela tiden.

bryggens

  • Kallskänka
  • ****
  • Antal inlägg: 440
    • Visa profil
SV: Frysa om kött?
« Svar #1 skrivet: 2009-05-24 14:36 »
Jag kan inte påstå att vara expert, men nog skulle jag ha tillagat korven innan ännu en infrysning.
Det blir nog inget fel på korven , men säkerligen kortare hållbarhet i frysen.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:
Write pancake in Swedish!:

- Annonser -