En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Stöldmärkt oxfilé  (läst 4058 gånger)

Andreas

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 6541
    • Visa profil
    • Matforum
Stöldmärkt oxfilé
« skrivet: 2007-06-20 09:29 »
Såg häromdagen något jag aldrig sett förut på en butik - stöldmärkt oxfilé. Hur gör man för att stöldmärka kött egentligen? Var sitter själva skyddet?
Den som inte frågar får inga svar.

Kari

  • Köksmästare
  • *******
  • Antal inlägg: 2142
    • Visa profil
SV: Stöldmärkt oxfilé
« Svar #1 skrivet: 2007-06-20 13:42 »
Snart får man väl hämta ut sin oxfilé i samma maskin som ciggen.. *ler*

crlhrv

  • Mästerkock
  • ******
  • Antal inlägg: 1301
    • Visa profil
    • Mina foton och allt annat
SV: Stöldmärkt oxfilé
« Svar #2 skrivet: 2007-07-16 09:55 »
Liknande märkning har jag sett på andra produkter på Hemköp, t ex schampoo. På Hemköps produkter är det just det lilla klistermärket som är stöldskyddet, märket är mer eller mindre omöjligt att pilla bort utan att förstöra förpackningen och därmed blir det väldigt svårt att sälja produkten i andra affärer än just Hemköp. Kan vara liknande med oxfilén.
« Senast ändrad: 2007-07-19 11:45 av crlhrv »
Tittar gärna på djur. Och äter dem också.

Andreas

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 6541
    • Visa profil
    • Matforum
SV: Stöldmärkt oxfilé
« Svar #3 skrivet: 2007-07-19 11:41 »
Ah tack för info om klisterlappen - fast hmm. är det själva lappen i det här fallet så skulle en förslagen tjuv enkelt kunna skära bort en bit av plasten och sjäva märket med en rakbladskniv? Att plasta om ett sådant där tråg är sen ingen större match.
Den som inte frågar får inga svar.

crlhrv

  • Mästerkock
  • ******
  • Antal inlägg: 1301
    • Visa profil
    • Mina foton och allt annat
SV: Stöldmärkt oxfilé
« Svar #4 skrivet: 2007-07-19 11:44 »
Andreas: nä jag håller med dig, det verkar vara ett svagt stöldskydd på en sådan förpackning. Men kanske avskräcker det någon..
Tittar gärna på djur. Och äter dem också.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

- Annonser -