En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Överbliven anklevermousse...  (läst 3191 gånger)

Anders Öhman

  • Diskare
  • **
  • Antal inlägg: 58
    • Visa profil
    • Öhmans Mat & Vin
Överbliven anklevermousse...
« skrivet: 2009-07-07 23:29 »
...vad gör man med den?
Köpte en förpackning med kort datum och nu har jag massor över. Behöver tips! Nu!

agnetasch

  • Köksmästare
  • *******
  • Antal inlägg: 4466
    • Visa profil
SV: Överbliven anklevermousse...
« Svar #1 skrivet: 2009-07-08 09:58 »
Den går väl bra att frysa?
Jag brukar göra kycklinglevermousse o den fryser jag alltid med gott resultat.

einzburg

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 8
    • Visa profil
SV: Överbliven anklevermousse...
« Svar #2 skrivet: 2009-07-08 10:58 »
Frys i mindre portioner och använd som smakförhöjare i såser eller buljonger, hemskans dyra såser men sätter fantastisk smak.

Anders Öhman

  • Diskare
  • **
  • Antal inlägg: 58
    • Visa profil
    • Öhmans Mat & Vin
SV: Överbliven anklevermousse...
« Svar #3 skrivet: 2009-07-08 18:44 »
Frys i mindre portioner och använd som smakförhöjare i såser eller buljonger, hemskans dyra såser men sätter fantastisk smak.

Tack för tipsen! Små anklevermoussepods nu infrysta i väntan på att få förgylla en sås.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

- Annonser -