En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Är campbells kantarellsoppa bra som fuskbas i gryta?  (läst 2978 gånger)

annamaria

  • Köksmästare
  • *******
  • Antal inlägg: 2076
    • Visa profil
Jag funderar på en kycklinggryta med kantareller i. Smidigt att bara värma och är bara godare efter att den fått stå något dygn eller vad tror ni? Läste någonstans att campbells kantarellsoppa var bar att använda som lite fuskbas i en gryta. Någon som provat?

Sari

  • Köksbiträde
  • ***
  • Antal inlägg: 129
    • Visa profil
SV: Är campbells kantarellsoppa bra som fuskbas i gryta?
« Svar #1 skrivet: 2009-08-20 19:59 »
Jag har blivit bjuden på potatisgratäng där det användes Campbells kantarellsoppa. Det var riktigt gott. Har för mig att soppan var utblandad med lite mjölk och så var det ost på gratängen. Mums mums  ;D
Att även använda det i en gryta låter smaskigt. Berätta gärna hur det blev om du lagar till det.

annamaria

  • Köksmästare
  • *******
  • Antal inlägg: 2076
    • Visa profil
SV: Är campbells kantarellsoppa bra som fuskbas i gryta?
« Svar #2 skrivet: 2009-08-20 20:41 »
Oj det blev en tråd...tack!

Det låter himla gott i gratäng också. I min gryta så blir det nog också soppa, färska stekta kantareller, kalvfond, lite rött vin, grädde och kanske något mer.

Någon annan som testat detta?

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:

- Annonser -