En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Norrtälje: Pub Hörnet  (läst 4725 gånger)

Fröken Dill

  • Köksbiträde
  • ***
  • Antal inlägg: 163
    • Visa profil
    • Fröken Dills kök
Norrtälje: Pub Hörnet
« skrivet: 2009-09-15 16:51 »
Ölen är säkert bra på Pub Hörnet i Norrtälje, men ät inte där! Vi har blivit i alla fall halvnöjda vid tidigare besök, men i somras var både hamburgare och pommes frittes fullständigt oätliga. Färdiga, frysta burgare från vilken billighetsbutik som helst är bättre och mindre sega. Pommes fritten var friterad i något som måste ha varit härsken olja. Det hjälps inte att det inte var särskilt dyrt. Lite bättre än Sibylla förväntar man sig trots allt! Annars är miljön på Hörnet, engelsk pub med uteservering i bra läge helt OK.

Hälsar fröken Dill

Birger

  • Gäst
SV: Norrtälje: Pub Hörnet
« Svar #1 skrivet: 2014-07-16 03:39 »
Ett angenämt jazzbesök trots restaurangstandarden. Oerfarna servitriser förmodligen på sommarjobb men dom var serviceinriktade och bjöd på ett leende. Min röstning hamnar precis vid 4/5 poäng för restaurangens karaktär. Trevlig och ordentligt krogvakt som är ett stort plus. Tackar svängäng och pub hörnet för denna gång/// Bigge från jazzen

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Stockholm i mitt hjärta, en blandning av sött och?:
Allting har en ände, men vad har två?:

- Annonser -