En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Mixed grill - Dafgård XL (2/5)  (läst 4157 gånger)

Andreas

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 6582
    • Visa profil
    • Matforum
Mixed grill - Dafgård XL (2/5)
« skrivet: 2009-09-30 13:22 »
Nötfärsbiff med bearnaisesås, kycklingfilé med rödvinssås, pommes chateau och grönsaker

Det här med upplägget av färdigmat på papptallriken, eller kanske snarare i papptråget, är ett kapitel för sig. Det verkar vara väldigt svårt att få vidare snyggt.

Potatisen är bra konsistensmässigt men lite för osalt om man tar en tugga med bara potatis. Broccolin ovanligt bra, för en gångs skull är den inte sönderkokt. Morötterna är också bra, de är faktiskt inte som ofta brukligt är, smaklösa. Men det är för lite grönsaker.

Biffen är saftig och smakar exakt som köpta köttbullar. Kycklingen är torr och lite gummiaktig och smakar bitvis färdigmatskarakteristisk t konstigt. Varför välja kycklingfile i en färdigrätt? Det är ju inte precis den bästa och saftigaste biten från början om man säger så. Rödvinssåsen är tämligen intetsägande. Bearnaisesåsen är tunn men fullt ätbar. Bea och köttbullesmak passar dock inget vidare ihop enligt mig.

¤ Utseende: 3/5
¤ Konsistens: 2/5
¤ Smak: 2/5
¤ Helhetsbetyg: 2/5
Den som inte frågar får inga svar.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Segt som?:
Bra vad reder sig själv:

- Annonser -