Författare Ämne: Ostschnitzel - Findus Wärdshus (3/5)  (läst 5210 gånger)

Andreas

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 6582
    • Visa profil
    • Matforum
Ostschnitzel - Findus Wärdshus (3/5)
« skrivet: 2009-10-09 13:36 »
Denna rätt ser ut åt det mer mediokra hållet, rörig och med sås som skurit sig.

På baksidan av paketet finns en bild på en broccolibukett ovanför rubriken "Broccli är kung" och en text där det bland annat står "Broccoli ska kokas lätt så att den behåller sin spänst, färg och vitaminer." Men broccolin i som finns i förpackningen är inte alls lättkokad och spänstig, den är mjuk och överkokt.

Potatisen beskrivs bäst som pyttipannepotatis. Paneringen på schnitzeln är klibbig men i övrigt är schnitzeln fullt godkänd. Bean smakar citron och är något för syrlig, men den är inte jättetokigt. Helheten smakar rätt bra men en halvstabbig lite ofräsch känsla infinner sig i slutet, antar det beror på kombinationen fläsk, ost, panering och bea.

Innehåller jästextrakt trots att det på förpackningen står "Hallå! Vi har valt bort glutamat och andra smakförstärkare från all vår mat."

¤ Utseende: 2/5
¤ Konsistens: 3/5
¤ Smak: 3/5
¤ Helhetsbetyg: 3/5
Den som inte frågar får inga svar.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Segt som?:
Stockholm i mitt hjärta, en blandning av sött och?: