Författare Ämne: Kyckling i gräddsås - Findus Wärdshus (3/5)  (läst 4441 gånger)

Andreas

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 6582
    • Visa profil
    • Matforum
Kyckling i gräddsås - Findus Wärdshus (3/5)
« skrivet: 2009-10-15 14:52 »
Skivad kycklingfilé i gräddsås med rostad potatis, romanabönor och lingon

Ja jag vet inte vad ni andra tycker, men för mig ser detta upplägg rörigt ut. Och jag har precis som för findusköttbullarna jag precis skrev om svårt för såskladdet på papptallrikskanten.

Bönorna är tämligen smaklös. Potatisen är OK förutom att den är för osalt. Kycklingen smakar som kyckling brukar men är i torraste laget, varför väljer de egentligen bröstfilé istället för lår till en sån här rätt? Dessutom är där väldigt snålt med kyckling. Och jag har precis som i findusköttbullarna jag precis skrev om är varm lingonsylt lika konstigt här, lingonsylt får en annan smak i uppvärmt skick och därför föredrar jag min lingonsylt kall. Gräddsåsen är fullt godkänd och drar upp smakbetyget men varm sylt och torr kyckling drar ner totalbetyget.

Innehåller jästextrakt trots att där på framsidan av förpackningen står "Hallå! Vi har valt bort glutamat och flera andra smakförstärkare från all vår mat."

¤ Utseende: 3/5
¤ Konsistens: 3/5
¤ Smak: 4/5
¤ Helhetsbetyg: 3/5
Den som inte frågar får inga svar.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Allting har en ände, men vad har två?:
Bra vad reder sig själv: