En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Hur man styckar en rå kyckling på 18 sekunder...  (läst 4614 gånger)

Rob

  • Kallskänka
  • ****
  • Antal inlägg: 317
    • Visa profil

Urban

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 1360
    • Visa profil
SV: Hur man styckar en rå kyckling på 18 sekunder...
« Svar #1 skrivet: 2007-07-16 12:12 »
Man får känslan av att han gjort detta förrut  ::)

crlhrv

  • Mästerkock
  • ******
  • Antal inlägg: 1301
    • Visa profil
    • Mina foton och allt annat
SV: Hur man styckar en rå kyckling på 18 sekunder...
« Svar #2 skrivet: 2007-07-16 12:51 »
Knäcker han lederna först när han håller på och "masserar" den?
Tittar gärna på djur. Och äter dem också.

Rob

  • Kallskänka
  • ****
  • Antal inlägg: 317
    • Visa profil
SV: Hur man styckar en rå kyckling på 18 sekunder...
« Svar #3 skrivet: 2007-07-16 13:20 »
Ingen aning, jag har inte provat, men med tanke på hur "slapp" den blir efter låter det inte osannolikt.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Write pancake in Swedish!:

- Annonser -