En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Vilket socker i matbröd?  (läst 2737 gånger)

agnetasch

  • Köksmästare
  • *******
  • Antal inlägg: 4468
    • Visa profil
Vilket socker i matbröd?
« skrivet: 2007-08-30 15:30 »
Om man nu överhuvudtaget ska ha socker i matbröd vilket är bäst? ???
Vanligt strösocker känns på något vis så onyttigt.Honung?Är det någon idé,själva honungssmaken börjar ju försvinna vid 50 grader (hur varmt blir brödet?)Sirap är ju vanligt i grövre bröd,men i vita?Vit sirap?Råsocker,farin,muscovado.....Vad ska man välja?Ni som är vana att baka,har ni några heta tips?

Anne

  • Mästerkock
  • ******
  • Antal inlägg: 1083
    • Visa profil
    • Anne's Food
SV: Vilket socker i matbröd?
« Svar #1 skrivet: 2007-08-30 20:19 »
Har sällan mer än nån matsked, och då är det ju ändå bara till för att få jästen att må bättre - sockret äts upp av jästen. Använder oftast råsocker.
Anne's Food - min matblogg

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:

- Annonser -