En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Gnocci di patate  (läst 3725 gånger)

agnetasch

  • Köksmästare
  • *******
  • Antal inlägg: 4441
    • Visa profil
Gnocci di patate
« skrivet: 2007-09-11 11:51 »
Läste att Martin Olsson har rabatt på gnocci di patate.Jag gissar att det är som små potatisklumpar, men vad ska man göra med dom?Vad ska man ha till?Jag googlade på dem men jag är ingen hejare på italienska,vilket verkar vara det språk som gnocci di patatarecepten står på.Nån som vet?

kryddburken

  • Kock
  • *****
  • Antal inlägg: 976
  • Li - Kryddburken
    • Visa profil
    • Kryddburken - matblogg
SV: Gnocci di patate
« Svar #1 skrivet: 2007-09-11 15:11 »
Jag gjorde Gnocchi för ett tag sen, det är supergott!
Kolla mitt recept här :
http://kryddburken.wordpress.com/2007/07/27/hemmagjord-italiensk-gnocchi/


agnetasch

  • Köksmästare
  • *******
  • Antal inlägg: 4441
    • Visa profil
SV: Gnocci di patate
« Svar #2 skrivet: 2007-09-11 15:23 »
Milde tid,det vattnas i munnen!Tack!

crlhrv

  • Mästerkock
  • ******
  • Antal inlägg: 1301
    • Visa profil
    • Mina foton och allt annat
SV: Gnocci di patate
« Svar #3 skrivet: 2007-09-11 16:35 »
Vad man ska göra med dem? Koka dem i vatten och servera som substitut till pasta. Jag brukar koka gnocchi och servera med sås på ugnsrostade cocktailtomater, basilika, tärnad kryddkorv, chili och vitlök. Supergott!
Tittar gärna på djur. Och äter dem också.

Urban

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 1355
    • Visa profil
SV: Gnocci di patate
« Svar #4 skrivet: 2007-09-11 18:39 »
Smakar det som kroppkakor typ?

crlhrv

  • Mästerkock
  • ******
  • Antal inlägg: 1301
    • Visa profil
    • Mina foton och allt annat
SV: Gnocci di patate
« Svar #5 skrivet: 2007-09-11 18:44 »
Urban: ja typ.. minus fyllningen ;)
Tittar gärna på djur. Och äter dem också.

kryddburken

  • Kock
  • *****
  • Antal inlägg: 976
  • Li - Kryddburken
    • Visa profil
    • Kryddburken - matblogg
SV: Gnocci di patate
« Svar #6 skrivet: 2007-09-11 18:55 »
Vita kroppkakor då, inte grå... *S*

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:

- Annonser -