En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Biff stroganoff - Findus (2/5)  (läst 4839 gånger)

Andreas

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 6582
    • Visa profil
    • Matforum
Biff stroganoff - Findus (2/5)
« skrivet: 2007-10-08 13:44 »
Möra bitar av nötkött, ris och strimlad paprika i en klassisk stroganoff

Första intryck av tallriken? Rörigt! Det ser heller inte så kul ut med såskletet efter kanten och de gröna frysbrända bönorna. Vissa bitar av köttet är märkligt i konsistensen, det är konstigt mjukt och fluffigt på något vis, känns inte som riktigt kött, hur har de lyckats få köttet att bli så här?! Riset är väldigt osalt. Grönskerna är hyfsat OK, vissa bitar dock lite för mjuka.

Stroganoff-såsen är ganska god och när man äter den tillsammans med riset blir det OK sälta. Men man borde kunna äta riset för sig också...

¤ Utseende 2/5
¤ Konsistens 2/5
¤ Smak 3/5
¤ Helhetsbetyg 2/5

Nån annan som ätit denna rätt? Är jag för hård eller fick jag bara ett ovanligt dåligt exemplar?

(Starta gärna en ny tråd om du har provat någon annan rätt!)
Den som inte frågar får inga svar.

syntetica

  • Diskare
  • **
  • Antal inlägg: 92
    • Visa profil
SV: Biff stroganoff - Findus (2/5)
« Svar #1 skrivet: 2008-12-17 18:01 »
om man bara baserar på bilden du har tagit så ser det faktist ganska okej ut.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Segt som?:
Bra vad reder sig själv:

- Annonser -