Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av webguide
 - 2009-09-29 08:40
Citat från: Morsan skrivet 2009-09-28 13:03
Woa! Som att jobba i skivbutik och inte veta The Beatles är.

Det är faktiskt sant, det är ju det mest berömda söta vin (dessertvin är lite fel att kalla det) som finns, och godaste! :)
Skrivet av Ia
 - 2009-09-28 17:42
Tack så jättemycket webguide! :)
Skrivet av Morsan
 - 2009-09-28 13:03
Citat från: Ia skrivet 2009-09-27 11:27
Vilket saftigt pris!!!! Haha tur att systemkillen inte visste vad det var - hade fått hjärtattack vid kassan annars ;) Middagen igår var så SJUKT lyckad!!!! Det var nog det bästa jag lagat, så himla vackert också!!! Kommer bilder strax!


Woa! Som att jobba i skivbutik och inte veta The Beatles är.
Skrivet av webguide
 - 2009-09-28 10:09
MUMS!!
Snygga bilder!
Skrivet av Ia
 - 2009-09-27 13:30
Äh mina bilder är för stora.. eller så gör jag ngt fel.. För er som vill se hur det blev hittsar ni bilderna på
http://iasmatblogg.blogspot.com/
//Ia
Skrivet av Ia
 - 2009-09-27 11:27
Vilket saftigt pris!!!! Haha tur att systemkillen inte visste vad det var - hade fått hjärtattack vid kassan annars ;) Middagen igår var så SJUKT lyckad!!!! Det var nog det bästa jag lagat, så himla vackert också!!! Kommer bilder strax!
Skrivet av Ia
 - 2009-09-26 08:46
Jag var på systemet igår och frågade efter chateau d'yquem, men han sa att dom inte hade det vinet. Är det ngt bara beställningsvara?
Skrivet av Ia
 - 2009-09-26 08:45
Jag vet  - inte säsong. Men jag är nyfiken på smakerna basilika och jordgubbar, vill inte vänta i ett år.
Skrivet av Mickan
 - 2009-09-25 19:04
Citat från: Ia skrivet 2009-09-24 22:42
Ojojoj förslagen ramlar in!
Dessvärre får jag inte bestämma allt själv så såhär ser menyn ut just nu
Förrätt Champagne- och örtrisotto i parmesankorg
Varmrätt Hjortstek med enbärssås och sötpotatis
Efterrätt Basilika marinerade jordgubbar och choklad(vitchoklad) pannacotta

Sen ska vi testa lite desesrtvin, vilket jag haft väldigt svårt för... Så dött.. men men kanske har en annan smak nu då det var ett tag sen:)

Tack alla för era förslag, lägger dom absolut i minnet :)




Varför jordgubbar nu?
Skrivet av webguide
 - 2009-09-25 07:56
Prova chateau d'yquem så ändrar du garanterat uppfattning om dessertvin! ;)
Skrivet av Ia
 - 2009-09-24 22:42
Ojojoj förslagen ramlar in!
Dessvärre får jag inte bestämma allt själv så såhär ser menyn ut just nu
Förrätt Champagne- och örtrisotto i parmesankorg
Varmrätt Hjortstek med enbärssås och sötpotatis
Efterrätt Basilika marinerade jordgubbar och choklad(vitchoklad) pannacotta

Sen ska vi testa lite desesrtvin, vilket jag haft väldigt svårt för... Så dött.. men men kanske har en annan smak nu då det var ett tag sen:)

Tack alla för era förslag, lägger dom absolut i minnet :)

Skrivet av Mickan
 - 2009-09-24 19:31
Danskt rågbröd, extrasaltat smör, salladsblad, rökt renstek, pepparrotscrème och några lingon på toppen är mitt tips.
Skrivet av agnetasch
 - 2009-09-24 15:53
Man kan ju använda vildris ;D

Lägg renstek o pepparrotsvisp i tunnbrödskorgar.
Skrivet av ena
 - 2009-09-24 14:08
spånar vidare... vill man iten ha bröd till den rökta renen kan man ju göra någon form av frittata o skära i fina rutor...

har inget bra recept på risotto, det gör jag bara "på känn" men hittar inte det "vilda" i det ;)... känns mer som ett tillbehör i mina öron men det finns andra med annan uppfattning *Vet*

Annonser

Powered by EzPortal