Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av syntetica
 - 2008-11-19 20:35
ja inte såg den smaskens ut iaf
Skrivet av Andreas
 - 2008-11-19 13:57
Mustig rödvinsgryta av nötkött med pärllök, ris med gula och röda morötter

Det är ingen rakt ingen trevlig syn som möter en när man öppnar mikron, allt ligger i en enda röra kantat av såskladd och persilja på trågets kanter.

Riset är godkänt. Köttet är kanske lite torrt men har bra konsistens med tuggmotstånd, känns äkta, inte det där märkliga fluffköttet man ibland stöter på i färdigrätter. Moroten har bra knaprighet men smakar vattningt, även pärllöken känns vattning. Svampen smakar något mer. Såsen är inte alls så tokig i sammanhanget.

Jag vet inte varför men jag får en enahanda känsla när jag äter detta.

¤ Utseende 2/5
¤ Konsistens 4/5
¤ Smak 3/5
¤ Helhetsbetyg 3/5

Annonser

Powered by EzPortal