Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Andreas
 - 2009-09-25 14:20
Det skulle man kunna tro, men tyskarna har väl redan uppfunnit sauerfleisch?

http://www.google.se/search?num=100&as_q=sauerfleisch
Skrivet av Morsan
 - 2009-09-25 13:15
Jag undrar om vi har uppfunnit en ny delikatess här? Surkött?
Skrivet av Andreas
 - 2009-09-25 08:26
SvD berättar i dag att upp till 27 år gamla köttkonserver från svenska beredskapslager sålts till bland annat Polen och serverats på förskolor. Analyser visar att burkarna inte innehåller bakterier, men däremot befinner sig innehållet i olika grad av förruttnelse.

Maria Walczyka som stått för analysen vid jordbruksuniversitetet i Warszawa: "-När vi öppnade burkarna luktade det frystorkade köttet fisk. Fettet i burkarna har härsknat. Proteinet är kraftigt nedbrutet. Båda burkarna innehåller dessutom stora mängder fria syre- radikaler" Och enligt SvD:s provsmakning är det som att äta "mos med vidrig smak och lukt av fisk".

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3568647.svd

Annonser

Powered by EzPortal