Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av jelvis
 - 2007-11-29 21:52
Ah, briljant! Har bara gratinerat getost på det här sättet fast utan whisky. Måste provas!
Skrivet av Gilius
 - 2007-11-28 16:03
Detta passar bäst med en hel brieost, men det går nog även med en halv.

Stick en massa små hål i osten med en gaffel,
Blanda honung eller lönnsirap med en skvätt whisky, gärna rökig.
Krossa en näve valnötter och strö dessa på osten och häll sedan honung/sirap/whisky blandningen ovanpå.
Gratinera i ugn på 220C 5-15 minuter (skall bli rinnig).

Sedan är det bara att njuta, fick detta på en cocktailbjudning i Seattle och trodde inte det var sant hur gott det blir.

/gilius
Skrivet av crlhrv
 - 2007-11-28 15:43
Smält ner alla överblivna ostbitar och gör en schyst pastaostsås.
Skrivet av kryddburken
 - 2007-11-20 21:42
Salami, brieost, svarta oliver & rödlök i en mumsig nybakad baguette!! SÅÅÅ GOTT!
Skrivet av agnetasch
 - 2007-11-20 21:15
På varm smörgås med rökt skinka o tomat, urgott!
Skrivet av Hasse
 - 2007-11-20 20:47
Lite friterad persilja till, blir pricken över i.
Skrivet av Urban
 - 2007-11-20 20:30
Bra tips Jelvis. Friterad Brie o hjortronsylt är en riktig höjdare.
Skrivet av jelvis
 - 2007-11-20 20:26
Fritera och ät med hjortronsylt! :-)
Skrivet av Kari
 - 2007-11-20 19:17
Ok, det var en riktigt konstig fråga som får ett klockrent svar - ät upp den..  ;D

Men lek med tanken, OM det skulle bli över, kan man använda den till något?
Nu tänker jag inte på den där biten som legat framme i massor av timmar som är besmittad med allt utan den där som gömmer sig i kylen Ni vet.

Ugnen? Soppan?

Annonser

Powered by EzPortal