Lardo

Startat av Gilius, 2009-02-26 19:31

Föregående ämne - Nästa ämne

Gilius

Något som har erfarenheter av att göra detta ?
Tänkte göra ett försök utifrån Ruhlmans Charcuterie och är tacksam för förslag och tips.

/gilius

roffekock

Jag har sett detta på en sajt och ska återkomma ,men det är inga konstigheter bara tid.

/rolf
Matforum är bäst

Skogis

Hur gick det?
La själv 3 kg späck i salt och kryddor igår för att vara klart om 6 månader.

Skogis

Hälften av de 3 kg blev kallrökt i helgen som gick.
Luktar mycket gott och slinker ner lätt som tusan, kan det vara för att det är det vita på grisen?

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal