Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Byggmästaren

1
Igår vid straxt innan 20:00 så la jag en bit högrev på runt kilot på grillen. Det enda jag gjorde med den var att lägga den i rumstemperatur och rubba den med en egen komponerad rubb, högreven la jag på Webern på indirekt grillning på till en början egentligen för hög värme. Jag lät den ligga i ett par timmar och innan jag skulle lägga mig så svepte jag in den i folie och hällde på lite färdig CajP:s vitlöksmarinad. Idag så hade jag sovmorgon så vid straxt innan 9 gick jag upp och tog av köttet från grillen och då var det fortfarande lite små varmt och jag kände direkt att jag lyckats med min BBQ -Nu har jag precis ätit två nattmackor med den underbara högreven och det var bland det möraste kött jag någonsin ätit  :D
3
Jag använder mig av Hattori knivar en HD-2:a petty kniv och en HD-8:a kockkniv 24cm, inte helt gratis men med dessa två kommer man väldigt långt! Sen har vi diverse globalknivar men att jämföra dessa med Hattori knivarna är ju som att jämföra skit med pannkakor ;)
4
Ett måste i Stockholm om man ska käka Thaimat är Phi-Phi Islands på Birger Jarlsgatan  :P

http://www.phiphi-island.nu/
5
I skrivande stund så har jag en bit sidfläsk och en fläskytterfilé samt lite ribs på grillen. Indirekt grillas i runt 4 timmar  :)

Annonser

Powered by EzPortal