Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av spenaten
 - 2015-07-11 16:00
Den här skönheten "1500 g högrev" har legat på grillen i 4 timmar nu "lätt smekt av ekspån", den kommer att förvandlas till pulled beef när den når 95 grader, tillbehör: rökt salsa med vete tortillas.
Skrivet av handola
 - 2014-03-26 15:50
Jag har precis invigt den nyinköpta kolgrillen, som lite oväntat köptes på annons på nätet. Men helt okej och kalkonen (också första gången som jag grillat detta) blev väldigt god.
Skrivet av Davids
 - 2014-03-25 13:25
Hästfilé blev det på grillen i helgen. Mycket mört och gott!
Skrivet av Kjell.öhman59
 - 2013-10-06 15:04
Testade 2 nyinköpta saker denna helg bland annat ny Paella kokbok från Amazon.com "1080 Recipes" av Simone Ortega samt mitt nya paella set som jag köpte från www.optimumcooking.com förra veckan
Skrivet av FinskaKocken
 - 2013-05-19 22:53
Grillade lax och hade potatissallad till.
Skrivet av lena johansson
 - 2012-07-24 21:27
 :Dvi skulle ha lagt dessa ljuvliga torskpaket på grillen, men det blåste och regnade så vi la dem i ugnen i stället ;)

Torsk & potatis i foliepaket med vitlök, gräslök, smör och annat gott i ugn eller på grillen
http://lena-makeaheadfood.blogspot.se/2012/07/torsk-potatis-i-foliepaket-med-vitlok.html
Skrivet av lena johansson
 - 2012-07-09 18:18
Högrev som jag långkokat i vin och vitlök innan. Löjligt gott!

http://lena-makeaheadfood.blogspot.se/2012/06/om-ni-bara-ska-grilla-en-ny-ratt-i.html
Skrivet av Hankki
 - 2012-04-08 00:37
Idag blev det en rökt laxbit, en rökt sik och grillat älgkött i en marinad av hankey bannister whisky, egenblandad cajunkrydda och olja med lite vitlök.
Skrivet av hobbykocken
 - 2012-04-07 16:23
idag blev det ett enkelt grillspett. inget fancy alls men förjäkla gott. olika färger av paprika l,ök karré pommes :)
Skrivet av Gunbben70
 - 2012-04-06 19:14
Jag har grillat lamm. Marinerat i vitlök, olivolja,timjan,chili,soja och franska örter. Tilltugg ungsrostad potatis och en sky på det som droppat ned vid grillningen.Spännande och se vad det smakar. :)
Skrivet av Byggmästaren
 - 2011-09-05 22:32
Igår vid straxt innan 20:00 så la jag en bit högrev på runt kilot på grillen. Det enda jag gjorde med den var att lägga den i rumstemperatur och rubba den med en egen komponerad rubb, högreven la jag på Webern på indirekt grillning på till en början egentligen för hög värme. Jag lät den ligga i ett par timmar och innan jag skulle lägga mig så svepte jag in den i folie och hällde på lite färdig CajP:s vitlöksmarinad. Idag så hade jag sovmorgon så vid straxt innan 9 gick jag upp och tog av köttet från grillen och då var det fortfarande lite små varmt och jag kände direkt att jag lyckats med min BBQ -Nu har jag precis ätit två nattmackor med den underbara högreven och det var bland det möraste kött jag någonsin ätit  :D
Skrivet av Diet_Edward
 - 2011-08-17 13:57
Um, grillat är smarrigt som bara den. senast jag åt grillat var förra veckan :) då blev det grillade revben men fläsk ytterfilé är ändå snäppet godare... Grillspjut från ica , Um um :D
Skrivet av Byggmästaren
 - 2011-08-07 19:12
I skrivande stund så har jag en bit sidfläsk och en fläskytterfilé samt lite ribs på grillen. Indirekt grillas i runt 4 timmar  :)
Skrivet av Christina
 - 2011-05-21 13:55
Ett hett tips till alla barbecue och grillroade inför lördagkvällen. Testade ett riktigt bra recept ur Jonas Borsséns bok "Killen vid grillen" förra helgen, barbecue-rökt lax med kryddig rub och till det en ljuvlig salsa på druvor, salladslök, chili och olivolja. För den som inte har boken finns allt beskrivet plus mina bilder på
http://slowfood-tinna.blogspot.com

Kan verkligen rekommendera denna rätt!
Skrivet av magnus
 - 2011-05-17 22:15
Kan det bli mera ånga i ungen än grillen som gör att det kanske går fortare?
Jag la karrén i en kastrull med liten vatten i botten för att få ånga och la upp köttet på en fat så det inte låg och simmade i vattnet, och locket på.
Men smidigaste är att man slipper fylla på med briketter och hålla på och underhålla grillen och att tempen blir stabilare än grillen.

Annonser

Powered by EzPortal