Citat från: agnetasch skrivet 2014-11-13 10:08
Eller så kan man rosta havregrynen o lägga dom i en tät burk tillsammans med en bomullstuss med lite essens på = "mandelspån"
Citat från: agnetasch skrivet 2014-11-13 08:53
Jag kan gå med på att man kan ha mandelmassa i italiensk ostkaka med ricottaost eller i kesokaka, men ALDRIG i en riktig ostkaka. Då skulle mina småländska förfäder kollektivt rotera i sina gravar
Men varför ha en mannagrynsröra i en kesosmet? Det verkar lite tårta på tårta. Är det inte enklare att göra en kesokaka o smaksätta den med bittermandelessens?
Citat från: webguide skrivet 2014-11-12 08:35Det är inte helt ovanlgit att ha mandelmassa i ostkaka.Jag kan gå med på att man kan ha mandelmassa i italiensk ostkaka med ricottaost eller i kesokaka, men ALDRIG i en riktig ostkaka. Då skulle mina småländska förfäder kollektivt rotera i sina gravar
Citat från: agnetasch skrivet 2014-11-12 07:06
Mandelmassa i ostkaka? Hur tänker du nu?