Fiskfilé med rotsakspuré & grillad tomat- och olivsalsa.
Det som på min bild ser ut som couscous är faktiskt rotfruktspurén som är gropig som en gammal disksvamp. Men detta är trots allt ändå en ovanligt färglad och fin färdigrätt.
Puren är god och välsaltad och smakar gräddigt. Och faktiskt för ovanlighetens skull råkar både gula morötter och broccoli vara bra. Även olivsalsan gillar jag. Fisken är fast och bra, Alaska pollock är inget förstahandsval när det gäller fisk men det går riktigt fint i sällskapet av övrigt på tallriken. Och ett extra plus för att fisken är MSC-märkt (http://www.msc.org).
¤ Utseende 4/5
¤ Konsistens 4/5
¤ Smak 5/5
¤ Helhetsbetyg 4/5
den såg ju godare ut i verkligheten än på kartongen
Välkommen till Matforunm Syntetica! Jo nu när du säger det så, det har du rätt i, inget vidare jobb av Findus matfotograf där...
Citat från: Andreas skrivet 2008-11-18 14:37
Välkommen till Matforunm Syntetica! Jo nu när du säger det så, det har du rätt i, inget vidare jobb av Findus matfotograf där...
tack så mycket :D haha nej kanske ska söka jobb där som matfotograf pluggar ju media :P