Laga svensk mat utomlands.

Startat av mammakicki, 2011-05-02 13:49

Föregående ämne - Nästa ämne

mammakicki

Jag vill veta allt om hur ni har gjort när ni har lagat svensk mat utomlands. Hur man kryddar sin egen matjessill, kokar bruna bönor, gör egen falukorv. Jag efterlyser även tips på substitut till olika livsmedel. Jag har flyttat till Nya Zeeland och har precis börjat experimentera. Har gjort senapssill, gravlax, skagenröra osv. Saknar falukorven - jättemycket! :'(

Hasse

Hej Kicki och välkommen till Matforum!

Är det recept du saknar? Jag har visserligen aldrig varit bosatt utomlands, men inbillar mig att det snarare borde vara råvarorna som kan vara mariga att få tag på.

salsus.se finns många korvrecept, bland annat falukorv:
http://www.salsus.se/?page_id=988

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal