En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Hållbarhet vakuumförpackad köttfärs  (läst 415 gånger)

Mat-Janne

  • Diskare
  • **
  • Antal inlägg: 63
    • Visa profil
Hållbarhet vakuumförpackad köttfärs
« skrivet: 2018-02-19 16:29 »
Någon som har erfarenhet av hållbarhet för vacuumförpackad köttfärs, dvs köpt i butik, öppnad och ompackad i lagom stora portioner i vacuumpåse med en sån här:
https://cdn.pji.nu/product/standard/800/2719380.jpg
Sedan förvarad i kylskåp (inte frys).
Mvh Mat-Janne (som egentligen heter något annat)

webguide

  • Mästerkock
  • ******
  • Antal inlägg: 1002
    • Visa profil
    • Vassaknivar.se
SV: Hållbarhet vakuumförpackad köttfärs
« Svar #1 skrivet: 2018-02-20 06:16 »
Eftersom du har packat om den så finns det risk för bakterietillväxt. Men 1 vecka vid +4 grader kanske är säkert.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Write pancake in Swedish!:

- Annonser -