Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av agnetasch
 - 2011-07-09 09:13
Vi har alltid lite vildsvin liggande i frysen. Det används till lite allt möjligt, även grillning, men är inte mitt första-val när jag ska laga middag. Jag tycker som du att det är "ok" men inte mer :-\

Jag föredrar skivat kött som kotletter, karré o skivad stek eftersom det smakar mer "grillat" o mindre vildsvin.

En smakrik marinad kan behövas till ett ampert vildsvinskött, den här är min mans absoluta favorit:
http://matforum.se/index.php?topic=4451.msg46128#msg46128

Grillspett med rätt tunna bitar vildsvinskött o mycket lök o paprika kan också bli rätt bra. Serveras med citronklyftor.
Skrivet av hobbykocken
 - 2011-07-08 20:20
Jag har sett några trådar som det skrivits lite om vildsvin, men inte speciellt mycket. Därför undrar jag som så: - Är det värt att grilla detta kött? Jag menar är det en riktigt bra smakupplevelse? Jag har ätit vildsvin förr och tyckte det var "ok" gott, men tänkte att grillsmaken kanske tillför någonting extra till upplevelsen.

Jag skulle bli glad om någon som grillat vildsvin kan komma med en input i ämnet. Vilken styck-del av svinet spelar inte så stor roll eftersom jag fritt kan välja... vad skulle DU valt för del att grilla?

Annonser

Powered by EzPortal