Bageritekniker för hemmabagare och Bakademin

Startat av Maria Blohm, 2011-01-11 13:10

Föregående ämne - Nästa ämne

Maria Blohm

2011-01-11 13:10 Last Edit: 2011-01-11 21:14 by Maria Blohm
Jag håller kurser i bageritekniker anpassade för hemmabagaren, dels i min egen regi, genom olika studieförbund och nytt för våren är att jag samarbetar med Kungsörnen, som kursledare för deras nya kurskoncept "Bakademin"

Mina kurser handlar allra mest om tekniken kring bakning, eftersom när man har den kunskapen går den att applicera på nästan alla recept.
Vi går igenom glutenprov, rundrivning, limprullning, jäsning med vattenånga och jobbar med ljusa eller halvgrova degar, för att de är enklast att öva in teknikerna på. Lite som att cykla med stödhjul.

Mig hittar ni på bakahemma där jag även bloggar numera. Välkomna!
Kungsörnens kurser hittar du här.

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal