Citat från: Andreas skrivet 2010-11-13 13:39
Men om principen i Tefal ActiFry är att råvaran vispas omkring i varmluft, vad är då skillnaden mellan att köra pommes i Tefal ActiFry och pommes glest utlagda på ett ugnsgaller i en vanlig varmluftsugn?
Citat från: Andreas skrivet 2010-11-12 17:50
40 minuter för pommes oj! Men jag antar att det då är mängdberoende?
Om det känns bättre kan jag gärna vända på det och säga att McDonalds strips ibland är ganska goda.
1) Om det nu är varmluft som lagar maten i Tefal ActiFry, var tillsätter man den matsked olja per kilo mat som behövs?
2) Om man inte har nåt oljebad måste råvarorna ligga i en hög, hur kommer då varmluften åt, rörs råvarona om på något sätt?
Citat från: Andreas skrivet 2010-11-12 17:50
2) Om man inte har nåt oljebad måste råvarorna ligga i en hög, hur kommer då varmluften åt, rörs råvarona om på något sätt?
Citat från: Andreas skrivet 2010-11-12 17:50
40 minuter för pommes oj! Men jag antar att det då är mängdberoende?
Citat från: Andreas skrivet 2010-11-12 17:50
Om det känns bättre kan jag gärna vända på det och säga att McDonalds strips ibland är ganska goda.
Citat från: Jon skrivet 2010-11-12 12:10
Denna produkt demonstrerades på mediamarkt här i Sundsvall för någon vecka sedan
Citat från: crlhrv skrivet 2010-11-11 18:15
Betyget "McDonaldskvalitet" behöver ju visserligen inte betyda att det är bra...
Citat från: Andreas skrivet 2010-11-12 07:41
Jo McDonalds strips är ofta ganska sladdriga.