Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Anso
 - 2007-09-04 23:48
Jag tror det är ett kolfilter i fläktsystemet. Ska undersöka det närmare då apparaterna dyker upp... Ska dessutom utprovas med djävulssåsen (jag får väl lämna ut receptet en annan dag ;)) den luktar och smakar vitlök...
Skrivet av Andreas
 - 2007-08-31 16:09
Citat från: Anso skrivet 2007-08-30 22:03Vi köpte en kyl med antilukt-system däremot.


Hur fungerar ett antilukt-system - står det nåt i bruksanvisningen om hur det är uppbyggt?! ???
Skrivet av agnetasch
 - 2007-08-31 08:30
Är det då ni ska ta ut den "glömda maten"? ;)
Skrivet av Anso
 - 2007-08-30 22:03
Nja men jag lyckas inte förpacka rå lök utan att det stinker... Vet inte hur jag ska lösa det. Och den goda vitlösksåsen lukar också.

Fast kylskåpstillverkarna verkar ha slutat med antibakteriella system nu. Vi köpte en kyl med antilukt-system däremot. Får se om ett par veckor om det funkar.
Skrivet av mums
 - 2007-08-26 13:22
Man skulle kanske kunna ha en sån i bakfickan, särskilt när man ätit ärtsoppa.  ;D Är pigg på att köpa en, inte för att ha i bakfickan, utan bara för att plocka sönder och se vad som finns inuti. Låter fantastiskt, skiten måste väl ta vägen nånstans?
Skrivet av Fredrik Goldhahn
 - 2007-08-26 10:53
Haha...rakt på spikhuvudet Agneta! Riktigt dålig marknadsföring...om man riktar sig till de; fåtal hoppas jag, människor som äger ett kylskåp med "luktproblem" torde det vara enklare att informera kunderna om hur man bör plasta, organisera och städa sitt kylskåp med jämna mellanrum?

Har ett kylskåp med "Bacteria Safe System"...men önskade att de tog fram ett "Bluff Safe System" istället. Det har gått troll i bakterier, lukt mm. Ska vi bli ett folk som utvecklar en "hypokondriker-gen" nu när "Sunt Bondförnuft-genen" är på väg ut? Lämnar man något i kylskåpet tillräckligt länge både luktar det och smakar illa...det kan till och med börja växa saker...=)
Skrivet av agnetasch
 - 2007-08-26 10:36
Jag har ingen erfarenhet av den här produkten,det överlåter jag åt andra att ha.Men jag kan väl få tycka till lite om marknadsföringen?
Kylskåpsluftrenaren rekommenderas "för den som har ett kylskåp med luktproblem av alla de slag" Det låter ungefär som om kylskåpet av egen kraft luktade illa,hade dålig andedräkt,fotsvett eller liknande.Må ingen skugga falla över ägaren.
200:- kostar den.Om man städar ur kylskåpet lite då o då(tar bort glömd mat t.ex.!?) sätter lock på lammgrytan o förpackar de starka ostarna ordentligt skulle det knappt kosta nånting.(Nu kan jag vara stöddig,rötmånaden är över o allt är frid o fröjd i mitt eget kylskåp)
Tidningarna bara håller med o spär på vår skräck för att saker inte ska vara FRÄSCHA o BAKTERIEFRIA (skratta inte Andreas,lite skit rensar magen,det är de verkligt farliga bakterierna jag är rädd för)
Nu är det säkert nån som har en sån här apparat o är jättenöjd;för säkerhets skull ber jag alltså om ursäkt på förhand. 
Skrivet av Andreas
 - 2007-08-26 08:25
Hittade den här sidan
http://www.sproutinghealth.se/xj100.html

"Apparaten tar effektivt hand om både dålig lukt och även dofterna ifrån vitlök, starka ostar, fisk och annan doftstark mat."

"Det är bakterier som är orsaken till att maten blir dålig och ruttnar. Apparaten ser till så att de får det mycket svårt att överleva och froda sig i denna fräschare kylmiljö."

"Apparaten har testats och fått ett högt betyg av tidningen Allt om Mat (nr 3, 2005)." står det med hänvisning hit: http://www.sproutinghealth.se/pressen.html Fast något större test är det inte  - det är en sådan här liten ruta från "produktnytt"-sidan med vad som mest ser ut som en återberättad pressrelease samt en i tidningen icke-publicerad kommentar där det står "Provköksansvarige berättar inför publiceringen: Har nu provat er kylskåpsluftrenare ordentligt. Effekten var mycket bra, har testat bl.a lammgryta med vitlök till skaldjur och franska ostar"

Någon som har egen erfarenhet av denna eller liknande produkter och kan berätta lite mer om hur väl det fungerar i praktiken?

Annonser

Powered by EzPortal