En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Äggkokare  (läst 2595 gånger)

Andreas

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 6561
    • Visa profil
    • Matforum
Äggkokare
« skrivet: 2007-12-12 08:18 »
Något jag aldrig förstått är varför folk har äggkokare när det är så enkelt att koka ägg i en vanlig kastrull, vad tjänar man egentligen på att använda äggkokare, någon som kan förklara?

Simon Rhymes i Bornemouth har i alla fall hittat på en ny variant på äggkokare som kallas The Bulbed Egg Maker "...i vilken värmen från fyra halogenlampor på sex minuter kokar det perfekta ägget..." http://www.alltomvetenskap.se/index.aspx?article=1247

ETT ägg på 6 minuter verkar inte så jättepraktiskt, dessutom undrar jag vilken effekt hallogenlamporna har.
Den som inte frågar får inga svar.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Stava ordet kjaffägredde rätt!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

- Annonser -