En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Hur torkar jag kött?  (läst 109227 gånger)

kayaker

  • Köksbiträde
  • ***
  • Antal inlägg: 130
    • Visa profil
SV: Hur torkar jag kött?
« Svar #60 skrivet: 2014-09-07 22:16 »
Det går utmärkt. Jag har torkat allehanda friluftsmat många gånger.
/F

Micke-64

  • Gäst
SV: Hur torkar jag kött?
« Svar #61 skrivet: 2014-11-17 18:33 »
Bisonkött måste bli det bästa köttet att torka då. Innehåller minst fett. Ska testa att kallröka och sedan torka.

NicoVilt

  • Kökspraktikant
  • *
  • Antal inlägg: 5
    • Visa profil
SV: Hur torkar jag kött?
« Svar #62 skrivet: 2014-12-25 13:33 »
Bisonkött måste bli det bästa köttet att torka då. Innehåller minst fett. Ska testa att kallröka och sedan torka.
fick ett tipps från en amerikan att bisonjerky var den godaste så det är nog värt att prova

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

- Annonser -