Matsnusk på livsmedelsprogrammet i Karlstad

Startat av Andreas, 2010-02-06 11:10

Föregående ämne - Nästa ämne

Andreas

"Pepparkaksdegen möglar. Det gör även jästen. I smörbunken sprider sig misstänkta fläckar. Crème fraichen börjar bli blå. Sista förbrukningsdatum gick ut för många månader sedan för flera produkter. Så ser det ut i kylarna hos bageri- och konditoriavdelningen på Tullhomsgymnasiet i Karlstad." http://www.nwt.se/karlstad/article655294.ece

Rektor Peter Myrman förklarar: "Varorna med för sent utgångsdatum har legat i frysen över jullovet. I några fall har lärarna inte sett att produkter i kylarna har blivit mögliga, men de produkterna har nu slängts." http://www.nwt.se/karlstad/article655295.ece

Vilket ordspråk/klyscha passar bäst här, "Det skall börjas i tid.", "Att leva som man lär", annat förslag? Det känns som att cirkeln är sluten nu när vi har svart på vitt att livsmedelsutbildningen ägnar sig åt precis samma fusk och snusk och bortförklaringar som livsmedelsproducenter, restauranger och butiker.
Den som inte frågar får inga svar.

Hasse

"Sådan herre sådan hund."

Fast det var ju faktiskt eleverna som kontaktade pressen, så ordspråket stämmer väl inte riktigt. Heder åt dessa elever!

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal