Kycklingfilé (GI) - Familen Dafgårds (4/5)

Startat av Kari, 2010-07-01 12:12

Föregående ämne - Nästa ämne

Kari

Kycklingfilé med dinkel, brytbönor, tomat & örtagårdssås med GI-tänk.

350 g djupfryst mikromat.

Tre kycklingfliéer med riktigt bra konsistens, det ser inte så mycket ut men var ändå lagom - självklart ville vi ha mer. Bra tugg på grönsakerna, tomatbitarna tyvärr tråkiga efter mikron. Såsen är något tunn men jättegod och fyller upp matlådan perfekt. Dinkeln kunde fått vara i ett eget hörn på tallriken men då kanske den blivit torr?

¤ Utseende: 4/5
¤ Konsistens: 4/5
¤ Smak: 4/5
¤ Helhetsbetyg: 4/5

Större bilder och mer kring "plingmat": http://receptomaten.blogspot.com/2010/07/gi-mat-som-snabbmat-grekisk-biff-och.html


Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal