En matbild

Guider

Matbloggat

Författare Ämne: Rigatoni ai funghi - Felix (2/5)  (läst 2866 gånger)

Andreas

  • Forumvärd
  • *****
  • Antal inlägg: 6580
    • Visa profil
    • Matforum
Rigatoni ai funghi - Felix (2/5)
« skrivet: 2011-03-24 12:32 »
Rigatoni med stekta champinjoner, kyckling, rosmarin & svampsås

Enligt tillagningsanvisningen skall rätten värmas 5,5 minuter och sen röras om varefter man skall vänta någon minut innan man börjar äta. Tyvärr förvandlar omrörningen rätten från att se ganska trevlig ut till att se ganska trist ut.

Pastan är ganska bra i konsistensen så när som på en liten klibbkänsla. Kycklingen är rejält saltad, bra! Men inte helt god och vissa bitar är gummiaktiga och vissa dessutom riktigt hårda och torra. Svampen är vattnig och seg. Såsen är godkänd i smaken men något tunn i konsistensen.

Det hela faller främst på den dåliga kycklingen. Och det är verkligen inte första gången, det verkar fastligt svårt att få fram bra kyckling i färdigmat.

¤ Utseende: 2/5
¤ Konsistens: 2/5
¤ Smak: 3/5
¤ Helhetsbetyg: 2/5
Den som inte frågar får inga svar.

 

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator. Om du blir medlem hos Matforum visas det du skriver direkt.

Använd ditt riktiga namn eller smeknamn. Inlägg där namn är företags-, produkt-, hemside-, eller bloggnamn kommer inte att godkännas. Reklam är ej tillåtet. Formulera dig vänligt.

Namn: E-post:
Verifiering:
Skriv ordet klöjm baklänges!:
Hur många laxar finns i en laxask? Skriv antalet med bokstäver!:

- Annonser -