Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Urban
 - 2007-10-11 20:12
Låter som ett uppdrag för Sweber som har en nyyy och fiiiin digitalvåg ;)
Skrivet av Andreas
 - 2007-10-11 12:31
Ah krukodlad ruccola. Men är inte allt sånt där krukodlat rent generellt väldigt dyrt - vad kostar exempelvis basilika i kruka  (som också är busenkelt att odla) egentligen per kilo?

Nån som vägt klippt av och vägt vad man får ut från en örtkruka?
Skrivet av agnetasch
 - 2007-10-11 10:23
Förtydligande; ruccolan som kostade över 400 kr/kg såldes i kruka. Sverker klippte av ruccolan o vägde bara den. Men priset inkluderade ju egentligen krukan o jorden också. Fast jag måste säga att jag tyckte det var dyrt för en liten plastkruka.
Skrivet av Andreas
 - 2007-10-11 09:22
Ruccola växar ju som ogräs, åtminstone under odlingssäsongen borde den vara jättebillig i Sverige...
Skrivet av agnetasch
 - 2007-10-11 08:57
Vi köper alltså dyr luft?
Skrivet av Hasse
 - 2007-10-10 19:32
Ruccola för 400 kr/kg har jag aldrig sett, däremot för drygt 100 kr/kg. Kan inte det höga kilopriset bero på att ruccolan plockas och läggs i förpackningar som väger lite, men som tar förhållandevis stor plats under transporten?
Skrivet av agnetasch
 - 2007-10-10 17:35
Jag tittade på Plus igår o fick då veta att isbergssallad kostar 14-15:-/kg medan ruccola kostar över 400:-/kg. Varför?Är den så mycket svårare att odla o frakta eller vad beror det på? Jag önskar någon hade blivit utfrågad så man fått veta nåt eller är det inte meningen? ???

Annonser

Powered by EzPortal