Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Jomael

1
Hehhe okej så enkelt alltså :). Tack!
2
Hur kan man se vilken typ av kran man har? Kan det ha något med tillverkningsår att göra?
3
Åh vad smart Roffe! Bör man tänka på något särskilt när man väljer ståltråd? Ja så att den inte avger massa ohälsosamma partiklar till potatisen?
4
Kålrotslåda och morotslåda! :)
5
saknar denna tråd...! Kankse dags att leta fram kameran........
6
På vanlig ica-maxi finns bra burkar för detta ändamål. Det är som en rund plastburk med grönt lock som man skruvar på. Kommer inte ihåg märket på rak arm, men de gör mycket andra plastburkar. Dessa med grön skruvlock finns åtminstone i två olika storlekar.

Fördelen med denna är att den är droppfri :)
7
Galltvål rekommenderar jag! Så bra!!
8
*fniss*
9
Jättekul att titta på dina videos =)
10
Bakad potatis med räkröra?
12
har man potatismos i rätten?
13
isglass! Det finns någon isglass, tror det är med ananas-smak eller något som har räfflor. Jag tror att detta är något sådant =)
14
Vad tråkigt att höra om din släkting, Sweber. Var din släkting i riskgruppen pga någon sjukdom eller så?

15
Carpaccio på oxfile är nog min favorit-förrätt :) Åh blir alldeles lycklig när jag bara tänker på det, mums!
16
I min iver läste jag "jag kan pressa min mormor på mjukt tunnbröd, som verkligen är supergott!"

Måste säga att jag nästan fick kaffet i halsgropen *fniss*
17
Bröd, som är fotad i motljus. De vita prickarna är då ljuset som sipprar igenom...?
18
Skoj att du frågar! En kompis försöker övertala mig att åka med till Sunne för att kolla in en teaterföreställning, "Kalevala". Kalevala är det finska nationaleposet och just denna föreställning som körs i sunne i stort sett hela sommaren skall tydligen vara riktigt bra. Läs mer på exvis ticnet.

...fast jag har dock ännu inte bestämt mig själv om jag ska åka eller inte
19
Jag kan tycka att många är rätt ok, sålänge ingefäran INTE är av syltad art... är väl mer en smaksak kanske, men jag föredrar den färska varianten...

Men det är klart, att jämföra färdig med färsklagad på ett bra sushiställe går ju inte.
20
Mariaa: Jag gillar ditt sätt att resonera! Och jag måste säga, att även jag gillar konceptet med Svarta Lådan. Och då älskar jag verkligen att laga mat.... :)

Kul med nytänk hos företagare, bra att tillgängligheten på bra färdiglagad mat ökar, så att det kommer fler valbara alternativ på marknaden.

Sedan visst, det är mycket pengar att köpa alla sina mål från dem... men bra att alternativet finns som sagt.

Nästa gång jag åker till stockholm skall jag handla mat från dem, bara för att stödköpa... Kanske kan de även etablera sig i fler städer om det går bra i stockholm.

Annonser

Powered by EzPortal