Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Andreas
 - 2009-10-20 13:21
Panerad schnitzel med potatiskroketter och fina ärter

Jag gillar inte det här upplägget med ärtorna strösslade mellan kroketterna, det känns både stelt och stökigt på samma gång. Och på tal om fina ärtor så är ytan på ärtorna inte så fin.

På schnitzeln ligger ett kryddmargarin, ja det kallas för kryddmargarin och det ordet låter inte alls lika gott som kryddsmör, som tyvärr blir för smält om man följer anvisningarna och först mikrar rätten i 6-7 minuter utan smör och sen 30 sekunder med smör, man hade inte alls behövt mikra smöret, förlåt margarinet.

Kroketterna är för mjuka i konsistensen och välsaltade precis på gränsen till översalt. Schnitzeln är fullt godkänd, fast den smakar inte sådär jättemycket utan kryddmargarinet.

¤ Utseende: 2/5
¤ Konsistens: 2/5
¤ Smak: 3/5
¤ Helhetsbetyg: 3/5

Annonser

Powered by EzPortal