Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Kari
 - 2008-01-08 17:57
Jag har kanske inbillat mig, men det blir godare vid högtryck. ca 1020mb eller mer. Kanske röken i sig stannar bättre i fisk och kött?

Skrivet av Andreas
 - 2008-01-08 17:34
Vad tror du själv kan hända inne i själva röken vid högt respektive lågt lufttryck?
Skrivet av Kari
 - 2008-01-08 16:25
Att inte blåser är en fördel, kyla inga problem heller.. Luftfuktigheten borde inte spela någon större roll om man varmröker tycker jag..

Finns det någon som har koll på resultatet i röken om lufttrycket är extremt högt eller lågt? Ifall någon tänkt eller har en gammal bok med fakta?

Rök och väderguru, någon?

Annonser

Powered by EzPortal