Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av Mimmi
 - 2009-03-08 14:34
Vi har tillverkat egen ostmassa/ kvarg av fil och gräddfil. Det är inte svårt och kan göras med enkla medel i hemmet.
Kesella är iofs en kvarg/kvark som finns på de flesta butiker. En mager sort och en gourmet..
Skrivet av PerG
 - 2009-03-08 14:03
Vart får man tag på ostmassa/kvark? Har iofs aldrig letat efter det i affären så det kanske finns i de flesta välsorterade affärer?
Skrivet av Mimmi
 - 2009-03-08 13:30
Nu har vi tillverkat egen färskost på enkelt vis. Vi har gjort dubbel sats och smaksatt den med kryddor & örter. Dessutom hittade vi igen en ny variant med smör som tillägg i.

Länk för de som vill kika in och se hur vi gjort;

http://mimmismat.wordpress.com/2009/03/08/farskostarna-ar-smaksatta/

Vad har ni alla för erfarenheter av egen färskost?  Smaksättning och kryddning på olika sätt efterfrågas. Kom igen och bjud på ditt bidrag till tråden.

Annonser

Powered by EzPortal