Skriv svar

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.
Bilagor och andra tillval
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Ämnessammanfattning

Skrivet av kjpil
 - 2009-07-17 17:03
Det är ganska tidskrävande med gräddning men gott. Här är ett "fejkrecept" http://receptfavoriter.se/recept/viewrecipe/tunnbr%F6d - det ska väl inte vara vetemjöl i "orginaltunnbröd"?
Skrivet av Groet
 - 2009-07-16 15:53
Ja, det är den kvinnliga versionen av "Gubbröra"

Höhö.
Skrivet av Jomael
 - 2009-07-15 23:53
I min iver läste jag "jag kan pressa min mormor på mjukt tunnbröd, som verkligen är supergott!"

Måste säga att jag nästan fick kaffet i halsgropen *fniss*
Skrivet av Groet
 - 2009-07-15 19:22
Alla älskar nygräddade mjuka tunnbröd som kommer ur de norrländska bagarstugorna, eller de goda hårda tunnbröden med gravad lax eller sill. Men hur bakar man tunnbröd? Jag har inget recept på hårda tunnbröd, jag kan pressa min mormor på hennes recept på mjukt tunnbröd, som verkligen är supergott!

Annonser

Powered by EzPortal