Hur torkar jag kött?

Startat av Kari, 2007-06-14 10:05

Föregående ämne - Nästa ämne

kayaker

Det går utmärkt. Jag har torkat allehanda friluftsmat många gånger.
/F

Micke-64

Bisonkött måste bli det bästa köttet att torka då. Innehåller minst fett. Ska testa att kallröka och sedan torka.

NicoVilt

Citat från: Micke-64 skrivet 2014-11-17 18:33
Bisonkött måste bli det bästa köttet att torka då. Innehåller minst fett. Ska testa att kallröka och sedan torka.
fick ett tipps från en amerikan att bisonjerky var den godaste så det är nog värt att prova

Snabbsvar

Med snabbsvar kan du skriva inlägg medan läser ämnet utan att öppna en ny sida. Du kan fortfarande använda BBC och smileys, precis som i vanliga inlägg.

Notera: Detta inlägg kommer inte synas förrän det godkänts av en moderator.

Namn:
E-post:
Verifiering:
Please leave this box empty:

Stava till mjölk baklänges!:

kortkommandon: tryck alt+s för att skicka/posta eller alt+p för att förhandsgranska

Annonser

Powered by EzPortal